torstai 8. elokuuta 2013

Sirpaleita.

Sehän jo tiedetään, ettei kaikki mene aina niinkuin elokuvissa!

Mun hieno hullutus projekti meni puihin jo alkumetreillä kun hieronnan "liitännäisoire" osoittautui ihka oikeaksi flunssaksi. Alilämpöä ja kaikkea. Siitä huolimatta poljin eilen aamulla crossaria rauhallisesti 45 min. Hiki tuli ja olin vähän tyhmä kun en malttanut olla polkematta. Töistähän en tokikaan jäänyt pois ja eilen olinkin melkoinen ihmisraato liikenteessä. Yskinkin kuin joku pahainen pubiruusu kamalan tupakkayskän kourissa.
Hullu sai olla muttei tyhmä joten päätin sitten ihan levon kannalta ottaa loppu viikon niin jaksaa sitten ensi viikosta alkaen hullutella :D

Tosin ihan paikallaan en ole. Kaksi ihan ylisöpöä koiraneitiä saapui meidän iloksi muutamaksi päiväksi. Tänään aamulla kipiteltiin reilu puoli tuntia ja illalla saman verran ja siinä välissäkin on ulkona käyty. Ei ihan hikiliikunnasta mene toi rauhallinen kävely mutta pysyypähän ihminen liikkeellä :D

Jos sieltä nyt jotain tippuisi kuitenkin <3

Eilen tapahtui kummia kun meidän parvekkeella poksahti! Parvekelaseista yksi halusi hajota ihan itsekseen! Ronja soitti paniikissa mulle töihin, että ikkunat hajoilee. Kukaan ei loukkaantunut mutta säikähtäneitä naapureita kurkki parvekkeilla vielä kun saavuin kotiin reilu tunti pamahduksen jälkeen. Naapurit kertoi, että lasia oli paljon ympäri pihaa ja parkkipaikkaa. Siihen mennessä kun tulin kotiin oli suurimmat sotkut huoltomiehen ja naapureiden toimesta siivottu :)

Sirpaleet tuovat onnea?

Tällä kertaa sirpaleet ainakin toi onnea! Huomenna olisi ollut taas vaihteeksi viimeinen työpäivä mutta nyt saankin jatkaa vielä ainakin syyskuun loppuun! Kivaa, en olisikaan millään halunnut luopua niin hyvästä työpaikasta enkä kivoista työkavereista :) 

Marjapuskassakin kävin tänään!


Hyvää yötä!
(oikeesti toi ihanuus ei jää tuohon vaan
 tulee mun viereen sänkyyn nukkumaan...)

1 kommentti:

  1. Hienoa, että työt jatkuu!!! :)
    Ja nyt tosissaan maltat lepäillä, niin saat sitten kiristelyprojektin täysillä käyntiin ensi viikolla. Ehkäpä nuo sirpaleet tuo juuri siihen myös onnea mukaan, päättäväisyyttä sulta jo löytyykin! :)

    VastaaPoista